top of page

Sikringstiltak på hull 7 og 8

Updated: May 7, 2021


Det har vært svært mye spill på banen de to første ukene av sesongen. Dessverre går alt for mange baller i retning Kalvatræet Skole på hull 7 og i veien på høyresiden på hull 8. Med bakgrunn av dette har styret vedtatt å umiddelbart iverksette følgende midlertidige tiltak:

  • De ordinære teestedene på hull 7/16 er stengt fram til kl.16.30 på hverdager. Frem til kl. 16.30 spiller alle fra "Sløyfe 20"-teestedet som ligger i fairway med ca 150 meter igjen til greenen.

  • OPPFORDRING TIL Å IKKE BRUKE DRIVER Alle spillere, spesielt menn over 15 år, oppfordres på det sterkeste til å IKKE bruke driver på utslaget på hull 7/16 og hull 8/17 pga veier/bebyggelse på utsiden av golfbanen. Alle spillere anbefales å bruke jernkølle på disse utslagene, og til å spille hullet på en mest mulig konservativ og fornuftig måte. Det er ditt ansvar om ballen du slår skader noe eller noen på utsiden av golfbanen. Takk for at du følger disse rådene!

Styret vil i nær fremtid vurdere ytterligere tiltak og permanente løsninger på utfordringene.

Klubben håper at både medlemmer og gjestespillere i enda større grad kan bidra til fornuftig spill rundt banen. F.eks ikke pegg høyt opp og slå driver om du ikke har bra kontroll på hvor ballen går.


Banen er ikke handicaptellende når utslagsstedet fra "Sløyfe 20" brukes.

Banen er generelt ikke handicaptellende fra onsdag 5.mai-fredag 7.mai pga provisoriske greener på hull 3 og 5.

368 views0 comments

Recent Posts

See All

Uttak av spillere til Lag-NM 2024

Følgende spillere er tatt ut til å representere Bergen Golfklubb i årets Lag-NM: Lag-NM Junior Gutter Elite Fana GK 31.juli-2.august Herman Birkeland Simen Johannesen Øvrige spillere blir tatt ut i sa

To parturneringer før sommerpausen

Bergen Pairs og Bergen Greensome er de siste klubbturneringene før det blir turneringspause frem til august. Bergen Pairs spilles lørdag 29.juni. Spilleform er bestball over 18 hull, 2-mannslag. Berge

Comments


bottom of page