top of page

Informasjon om åpning av banen m.m.


Åpning av banen:

Ordinær åpning av banen er for øyeblikket planlagt til torsdag 21.april. Mer informasjon om åpning av banen og informasjon om booking osv. kommer tirsdag 19.april. Det er fortsatt minimalt med vekst i gresset på banen.Vi håper at stigende temperaturer igjennom påsken vil gjøre banen klar til åpning torsdag 21.april

Status på anlegget for påsken:

Vinterbane 6 hull: åpen

Simulator Eidsvåg Fabrikker: åpen

Driving range/ballmaskin: åpen

"Driving range hull 4": åpen for trening med egne baller

Chipping-/puttinggreen: stengt

Vi minner om at det fortsatt er påbud med matte for alle slag fra gress på vinterbanen. Trening er kun tillatt fra mattene under tak på hull 4, ikke andre steder på banen.

Åpningstider klubbhus i påsken:

Onsdag: 13.april: kl. 9-15

Andre dager: stengt.

Kontingent:

Medlemskontingenten ble sendt ut på e-post i slutten av februar, med to ukers forfall. For de som enda ikke har betalt er nå spilleretten sperret. Dvs at man ikke kan booke simulator eller starttider i Golfbox før man har betalt og innbetalingen er registrert. (Dette gjelder ikke de som har avtalt oppdeling av betaling av kontingenten).

Medlemmene vedtok årets kontingenter og vilkår på årsmøtet den 22.februar. For de som har medlemskapene Aktiv Greenfee 20-26 år og Aktiv Greenfee 27 år + kan det være verdt å merke seg at det blir forhåndsbetaling av greenfee fra første booking. De tre gratisrundene er tatt vekk, kontingenten redusert og det er innført større rabatt på greenfee.

276 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentarios


bottom of page