Driving rangen/"nettet" åpent for trening-med restriksjonerDriving rangen/"nettet" blir åpent for trening fra fredag 1.mai, men med restriksjoner pga koronasituasjonen og klubbens deltagelse i å prøve å minimere smittespredning i samfunnet.


Reglene er:

-1 person kan trene om gangen i "nettet" i proshopens åpningstider. Det koster kr 60 for 1 time trening (juniorer kr 30)

- Man booker tid i golfbox for 1 time om gangen (Velg: driving range under "fasiliteter". Dette er samme bookingen som brukes til simulatoren)

-Den som skal trene får utlevert en bøtte med vaskede baller i proshopen. Spilleren plukker selv opp ballene i nettet etter treningen og returnerer bøtten/ballene til proshopen hvor de settes til vask. Man kan også bruke egne baller, men man må uansett betale for treningen.

-Utenom proshopens åpningstider er nettet stengt

-Tider for Instruksjon/kurs vil være blokkert ut i bookingen

-De som har utført dugnad og har fått et "gavekort" kan bruke det på denne treningen (kr 300 for 5 timers dugnad). Dette registreres i proshopen.

-Skulle det bli misbruk av ordningen eller utøvd egoistiske enkelthandlinger som bryter med reglementet og smittereglene, må dessverre "nettet" stenge helt igjen.


174 views0 comments

Recent Posts

See All
1/1
Kontakt oss:
Tlf Proshop/Administrasjon: 55 19 91 80
E-post: info@bgk.no
Besøksadresse:
Ervikveien 120 
5106 Øvre Ervik
Postadresse:
Postboks 4-Øvre Ervik
5876 Bergen
  • Facebook - White Circle