top of page

Driving rangen/"nettet" åpent for trening-med restriksjonerDriving rangen/"nettet" blir åpent for trening fra fredag 1.mai, men med restriksjoner pga koronasituasjonen og klubbens deltagelse i å prøve å minimere smittespredning i samfunnet.


Reglene er:

-1 person kan trene om gangen i "nettet" i proshopens åpningstider. Det koster kr 60 for 1 time trening (juniorer kr 30)

- Man booker tid i golfbox for 1 time om gangen (Velg: driving range under "fasiliteter". Dette er samme bookingen som brukes til simulatoren)

-Den som skal trene får utlevert en bøtte med vaskede baller i proshopen. Spilleren plukker selv opp ballene i nettet etter treningen og returnerer bøtten/ballene til proshopen hvor de settes til vask. Man kan også bruke egne baller, men man må uansett betale for treningen.

-Utenom proshopens åpningstider er nettet stengt

-Tider for Instruksjon/kurs vil være blokkert ut i bookingen

-De som har utført dugnad og har fått et "gavekort" kan bruke det på denne treningen (kr 300 for 5 timers dugnad). Dette registreres i proshopen.

-Skulle det bli misbruk av ordningen eller utøvd egoistiske enkelthandlinger som bryter med reglementet og smittereglene, må dessverre "nettet" stenge helt igjen.


181 views0 comments

Recent Posts

See All

De som ikke ønsker å være medlem i Bergen Golfklubb i 2024 må melde seg ut innen 31.12.23, dette i henhold til Bergen Golfklubbs lover og de lover og retningslinjer som gjelder for golfklubbene genere

Styret har vedtatt at det innføres inntaksstopp av nye medlemmer når medlemsmassen overstiger 1200 medlemmer som er 20 år og eldre i løpet av 2024. Kort oppsummert vil det si at det ikke vil bli øknin

bottom of page