top of page

Dramatisk avslutning på Ladies Cup og Glyn Cup/ Gode juniorer på Narvesen Tour


Med birdie på hull 18 ville Marthe Wold setter ny banerekord på 5-under par under Ladies Cup søndag. Utslaget landet rett ved flagget men fikk en hard sprett og gikk over greenen. Det endte dessverre med bogey, men det ble uansett en klar seier over Anita Sognnes og Lisa Bildøy Larsen i Ladies Cup.


I herrenes Glyn Cup var det jevnt helt til hull 18 mellom Simen Johannessen, Adrian Sletten og Simen Gjelsvik. Adrian Sletten hooket utslaget på hull 18 helt til venstre på greenen, mens hullet var helt til høyre. Banerekordholderen ville tydligvis unngå omspill og satte like godt den lange putten for en ett slags seier over Johannessen og Gjelsvik.


Resultater


Lørdag 18.juni ble det arrangert Narvesen Tour på Bjørnefjorden og det ble flere BGK-seire. Simen Johannessen slo Trym Moltumyr i omspill i Gutter-19 brutto, mens Herman Birkeland vant Gutter-15 brutto.


Resultater


På bildet: Marthe Wold og Adrian Sletten

293 views0 comments

Recent Posts

See All

De som ikke ønsker å være medlem i Bergen Golfklubb i 2024 må melde seg ut innen 31.12.23, dette i henhold til Bergen Golfklubbs lover og de lover og retningslinjer som gjelder for golfklubbene genere

Styret har vedtatt at det innføres inntaksstopp av nye medlemmer når medlemsmassen overstiger 1200 medlemmer som er 20 år og eldre i løpet av 2024. Kort oppsummert vil det si at det ikke vil bli øknin

bottom of page