top of page

Banen åpner torsdag kl. 11.00Velkommen til ny sesong på Bergen Golfklubb!


Banen er åpen fra torsdag 21.april kl.11.00

Bookingen i Golfbox er åpen.


Diverse informasjon:

 • Banen (vinterbanen) er stengt onsdag 20.april.

 • Putting-/chippingreen er åpen fra tirsdag 19.april

 • Driving range /"nettet" er åpent.

 • Forhåndsbetaling av greenfee: ved booking av starttid må medlemmer med Aktiv Greenfee 20-26 år, Aktiv Greenfee 27 år +, Passiv og ordinære greenfee/gjestespillere betale for runden.

 • Bedrifter/samarbeidspartnere får tilsendt digitale greenfeebilletter/spilleretter som brukes ved forhåndsbetalingen.

 • Banen er ekstra sårbar nå ved oppstarten av sesongen. Husk å reparer nedslagsmerker og legg tilbake oppslått torv!

 • Det vil være en del prosjekter på banen som må ferdigstilles når banen er åpen. Ta hensyn til banemannskap og markeringer for GUR o.l.

 • Sikkerhet på banen: husk at banemannskapet har fortrinnsrett på banen. Ikke slå før de gjør tegn til at det er klart.

 • Sikkerhet rundt banen: det er bilveier, gangstier og bebyggelse rett på utsiden av golfbanen. Det er meget viktig at du som golfspiller tar hensyn til dette ved valg av kølle, siktelinje og strategi. Du oppfordres til å spille hullene på en måte som reduserer muligheten for at baller kan havne utenfor golfbanen. Rop alltid FORE! om ballen nærmer seg et område hvor det kan være mennesker.

 • Det vil være stor aktivitet på alle treningsområdene, med kurs og treninger, fra banen åpner. Disse aktivitetene har alltid fortrinnsrett på treningspmrådene. Bl.a er det et Veien til Golf-kurs torsdag 21.april som bruker "nettet" fra kl. 18-19.30 og de andre treningsområdene etterpå.

 • Simulatoren i Eidsvåg Fabrikker vil være åpen i sommer. Sommerpriser hele åpningstiden: kr 110. Juniorer kr 55. Når Trackman er i bruk på klubben vil dette oppdateres/blokkeres i bookingen for simulatorspill.


Åpningstider klubbhus:

Mandag-fredag kl. 9-20 (fra onsdag 20.april)

Lørdag-Søndag: kl. 9-18


Kontingent:

Medlemskontingenten ble sendt ut på e-post i slutten av februar, med to ukers forfall. For de som enda ikke har betalt er nå spilleretten sperret. Dvs at man ikke kan booke simulator eller starttider i Golfbox før man har betalt og innbetalingen er registrert. (Dette gjelder ikke de som har avtalt oppdeling av betaling av kontingenten).


Medlemmene vedtok årets kontingenter og vilkår på årsmøtet den 22.februar. For de som har medlemskapene Aktiv Greenfee 20-26 år og Aktiv Greenfee 27 år + kan det være verdt å merke seg at det blir forhåndsbetaling av greenfee fra første booking. De tre gratisrundene er tatt vekk, kontingenten redusert og det er innført større rabatt på greenfee.

182 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page