top of page

Banen åpner tirsdag 23.april


Velkommen til ny golfsesong på Bergen Golfklubb!


Greenene har fått årets første klipp og sakte men sikkert begynner banen å bli klar for ny sesong.


Banen åpner tirsdag 23.april kl. 12.00.

Bookingen i Golfbox åpner fredag 19.april. kl. 12.00.


Frem til baneåpningen på tirsdag er det kun medlemmer i Bergen Golfklubb som kan booke starttider, deretter åpnes det opp for å kunne booke gjestespill.


Vinterbanen er åpen for medlemmer t.o.m. søndag 21.april.

Hele banen er stengt mandag 22.april.

Treningsgreenene åpner samtidig som banen åpner på tirsdag 23.april.


Men: Det er kaldt om nettene og temperaturen på dagtid varierer. Det kan komme endringer på kort varsel angående den planlagte åpningen av banen og/eller hvilke tidspunkt banen er åpen, om det kommer frost, blir kaldere, kommer mye nedbør osv. Greenene er sårbar så tidlig på sesongen og vi ønsker ikke at de skal få unødvendig skade. De starttidene som evt. skulle bli slettet om det må gjøres endringer på bookingen, vil ikke bli erstattet (men greenfee refunderes).


Annen viktig informasjon:

  • Årets medlemskontingent må være betalt for at man skal kunne booke. Spilleretten er nå sperret for de som ikke har betalt. Det kan ta flere dager fra man betaler til klubben åpner opp igjen spilleretten.

  • I år vil det være stor fokus på no-show. Det er stor etterspørsel etter starttider og det er helt uakseptbelt at noen booker og ikke møter opp. Alle skal bekrefte sin starttid i proshopen før spill; om ikke man gjør det regnes det som en no-show. Det vil bli konsekvenser for de som har gjentagende no-shows.

  • Husk å reparer nedslagsmerker, legg tilbake oppslått torv og rak etter deg i bunkeren.

  • Les mer om bookingregler / greenfee468 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentários


bottom of page