top of page

Banemarshallen-vår venn på banen


Bergen Golfklubb er så heldig at vi har en gruppe hyggelige og entusiastiske medlemmer som utfører dugnadsarbeid som banemarshaller. Banemarshallene holder et øye med klubbhus, bane og anlegg utenom klubbhusets åpningstider. Dette inkluderer å sjekke opp bookingene i Golfbox mot de spillerne som faktisk er på banen.


I denne forbindelse vil klubben minne om det følgende:


-Alle spillere skal være registrert i Golfbox.

Det innebærer at man må ha spillerett og mulighet for booking i Golfbox som følge av at man har betalt årets kontingent eller at man har en annen avtale rundt dette. Spillere som ikke får booke har ikke betalt årets kontingent eller har noe annet utestående til klubben.


- Greenfee skal være betalt før utspill fra hull 1.

Har man betalt i proshopen viser man kvittering for dette til banemarshallen. Etter stengetiden til proshopen betaler man med Vipps til Bergen Golfklubb. Medlemmer i Bergen Golfklubb (med medlemskapet Aktiv Greenfee) betaler kr 180 (9 hull) eller kr 300 (18 hull). Gjestespillere betaler kr 330 (9 hull) eller kr 450 (18 hull). Bedriftstagger, greenfeebilletter eller "gratisrunder" inkludert som Aktiv Greenfee-medlem, må registreres i proshopens åpningstider slik at man får med seg en kvittering på banen.


Både banemarshallene og administrasjonen følger daglig med på bookingene i Golfbox, og sjekker at samtlige spillere som skal betale greenfee enten har gjort dette i proshopen, på Vipps eller har bedriftsavtale e.l.

296 views0 comments

Recent Posts

See All

コメント


bottom of page