top of page

Greenene stenges/Vinterspill på banen


Mandag 21.oktober blir siste dagen med åpne greener. Tirsdag 22.oktober blir banen helt stengt pga banearbeid, og onsdag 23.oktober åpner banen igjen med vintergreener. Vi takker medlemmer, samarbeidspartnere og gjestespillere for en fin og rekordlang sesong! Banen åpnet 13.april, så det har vært en nesten 3 uker lengre sesong enn vanlig.

Når de ordinære greenene stenges for sesongen åpner banen igjen med vintergreener (provosoriske greener ute på fairwayene) Det skal brukes en medbrakt matte for alle slag fra gress på banen. Vi selger flere varianter av matter i proshopen. Det blir også tralleforbud. Det blir mulig for medlemmene å trene på mattene på hull 4. Ballmaskinen er stengt og taket i "nettet" er tatt ned.

Regler for vinterspill:

-Det er ingen booking av starttider i Golfbox. Bruk ballrenne/køsystem.

-Banen er åpen med provisoriske greener plassert på fairwayene.

-Det skal brukes medbragt matte for alle slag fra gress. Matte selges i proshopen.

Ingen matte, ingen spill.

-Det er forbudt å bruke tralle

-Hull 9/18 spilles fra kanten av fairwayen på hull 7, tilbake mot hull 1

-De ordinære greenene må ikke under noen omstendighet berøres/trakkes på når det er frost

-Alle medlemmer av Bergen Golfklubb kan spille fritt hele vinteren. Medlemmer av andre klubber betaler kr 150 i greenfee pr. runde/dag. (Juniorer gratis) Greenfee betales i proshopen eller Vippses til Bergen Golfklubb før spillet begynner. Kvittering fremvises banemarshall.

-Vær obs på at det kan være spillere som trener på mattene rett nedenfor teestedene på hull 4. Du som spiller har ansvar for å varsle de som trener før du slår utslaget.


282 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page