top of page

Bli med på Avslutningsturneringen!


Velkommen til avslutningsturneringen 2019, søndag 29.september kl.10.00 -Hole-ine-one premie: Elektrisk motorsykkel fra City Wheels -Beat the Pro konkurranse: hvert lag kan vedde på om de får mer poeng enn laget Ørjan Larsen/Lisa Larsen. Vedder man f.eks kr 300 og slår Larsen/Larsen dobler man innsatsen og får kr 600 som kan brukes i proshopen. Om man taper eller er likt med Larsen/Larsen, så beholder man de kr 300 til kjøp i proshopen. Innsats max kr 2000 pr. lag. Her er det m.a.o. ingenting å tape, bare å vinne. -Startkontingenten inkluderer mat etter runden! -Turneringsformen i år blir Bestball Stableford (3/4-hcp), dvs 2 og 2 spillere er på lag og beste poengscore på hvert hull teller for laget.Spillere med klubbhandicap kan velge å spille fra Sløyfe 20. Påmelding innen fredag kl. 12.00


43 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page