Banen åpner lørdag 13.april


Velkommen til ny golfsesong på Bergen Golfklubb!

Banen åpner med ordinære greener lørdag 13.april kl. 11.00. Bookingen er i Golfbox er åpen. Puttinggreenen, chippegreenen og "nettet" er nå åpent for trening. Det er fare for frost om morgenene og det er viktig at ingen spiller på banen annet enn de tidspunktene som er angitt i Golfbox, evt. utifra informasjon man får fra de ansatte i proshopen. Dette gjelder også bruken av treningsgreenene-ikke bruk de om det er frost! Proshopen blir åpen hver dag , men det vil være litt reduserte åpningstider utover ettermiddagene til etter påske.

Lykke til med sesongen!


0 views
1/1
Kontakt oss:
Tlf Proshop/Administrasjon: 55 19 91 80
E-post: info@bgk.no
Besøksadresse:
Ervikveien 120 
5106 Øvre Ervik
Postadresse:
Postboks 4-Øvre Ervik
5876 Bergen
  • Facebook - White Circle