top of page

Banen åpner lørdag 13.april


Velkommen til ny golfsesong på Bergen Golfklubb!

Banen åpner med ordinære greener lørdag 13.april kl. 11.00. Bookingen er i Golfbox er åpen. Puttinggreenen, chippegreenen og "nettet" er nå åpent for trening. Det er fare for frost om morgenene og det er viktig at ingen spiller på banen annet enn de tidspunktene som er angitt i Golfbox, evt. utifra informasjon man får fra de ansatte i proshopen. Dette gjelder også bruken av treningsgreenene-ikke bruk de om det er frost! Proshopen blir åpen hver dag , men det vil være litt reduserte åpningstider utover ettermiddagene til etter påske.

Lykke til med sesongen!


131 views0 comments

Recent Posts

See All

De som ikke ønsker å være medlem i Bergen Golfklubb i 2024 må melde seg ut innen 31.12.23, dette i henhold til Bergen Golfklubbs lover og de lover og retningslinjer som gjelder for golfklubbene genere

Styret har vedtatt at det innføres inntaksstopp av nye medlemmer når medlemsmassen overstiger 1200 medlemmer som er 20 år og eldre i løpet av 2024. Kort oppsummert vil det si at det ikke vil bli øknin

bottom of page