Ekstra informasjon om vinterspill på banen


Spill/score:vi har i vinter en variant hvor det er et bildekk rundt hvert flagg på hvert hull. Det er for å gjøre spillet litt mer interessant; det er vanligvis uansett ikke all verdens forhold for putting på vintergreenene. Reglene for spillet med bildekkene er som følger:

  • Ballen oppi dekket: hullet ferdigspilt (som om ballen gikk i hullet på vanlig måte)

  • Ballen treffer dekket på en eller annen måte men legger seg ikke oppi: legg til ett slag på scoren og hullet er ferdigspilt

Matte utenom åpningstid: det er obligatorisk med medbragt matte når du spiller vintergolf. Vi har matter til salgs i proshopen. Trenger du matte utenom åpningstid, så har vi gjemt unna noen matter på utsiden av klubbhuset.Kontakt Ørjan Tlf. 934 46 387 eller Christoffer Tlf.404 62 380 for info.


275 views
1/1
Kontakt oss:
Tlf Proshop/Administrasjon: 55 19 91 80
E-post: info@bgk.no
Besøksadresse:
Ervikveien 120 
5106 Øvre Ervik
Postadresse:
Postboks 4-Øvre Ervik
5876 Bergen
  • Facebook - White Circle