top of page

Ekstra informasjon om vinterspill på banen


Spill/score:vi har i vinter en variant hvor det er et bildekk rundt hvert flagg på hvert hull. Det er for å gjøre spillet litt mer interessant; det er vanligvis uansett ikke all verdens forhold for putting på vintergreenene. Reglene for spillet med bildekkene er som følger:

  • Ballen oppi dekket: hullet ferdigspilt (som om ballen gikk i hullet på vanlig måte)

  • Ballen treffer dekket på en eller annen måte men legger seg ikke oppi: legg til ett slag på scoren og hullet er ferdigspilt

Matte utenom åpningstid: det er obligatorisk med medbragt matte når du spiller vintergolf. Vi har matter til salgs i proshopen. Trenger du matte utenom åpningstid, så har vi gjemt unna noen matter på utsiden av klubbhuset.Kontakt Ørjan Tlf. 934 46 387 eller Christoffer Tlf.404 62 380 for info.


306 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page