top of page

Lagersjefen.no Open utsatt/baneåpning etc.


Det er er endelig vår i luften, men den sene våren gjør at vi må utsette Lagersjefen.no Open (Åpningsturneringen) som var planlagt lørdag 28.april. Turneringen flyttes til Kr.himmelfartsdag, torsdag 10.mai. Alle som har meldt seg på forblir påmeldt; meld deg av på vanlig måte om du ikke kan delta denne dagen. Slik det ser ut nå åpner banen den første uken i mai. Vi kommer med oppdateringer på dette de neste ukene.

Det kan være andre lokale baner som åpner de neste ukene. For å spille greenfee/turneringer på andre baner må medlemmer av Bergen Golfklubb ha betalt årets kontingent, ellers vil spilleretten i Golfbox være sperret.

Banen er nå stengt for spill på vintergreener. Driving rangen/"nettet" og ballmaskinen nå åpen. "Nettet" har blitt oppfrisket med nytt nett i taket, nye vaiere osv.


306 views0 comments

Recent Posts

See All

Uttak av spillere til Lag-NM 2024

Følgende spillere er tatt ut til å representere Bergen Golfklubb i årets Lag-NM: Lag-NM Junior Gutter Elite Fana GK 31.juli-2.august Herman Birkeland Simen Johannesen Øvrige spillere blir tatt ut i sa

To parturneringer før sommerpausen

Bergen Pairs og Bergen Greensome er de siste klubbturneringene før det blir turneringspause frem til august. Bergen Pairs spilles lørdag 29.juni. Spilleform er bestball over 18 hull, 2-mannslag. Berge

bottom of page