top of page

"Sløyfe 20"


I tillegg til rød og gul tee har vi nå fått slopet enda et sett med utslagssteder på banen. "Sløyfe 20" eller Juniorbanen som det kanskje burde hete, er en miks mellom utslagssteder fra droppesoner (1 og 9 ) og 100, 150 og 200 meters markeringer. Banen blir totalt ca 1000 meter på 9 hull og 2000 meter på 18 hull. Hensikten er å gi yngre juniorer og andre som føler at de ennå ikke er klare for rød tee et godt alternativ til å generere poeng og kanskje skrive seg ned i hcp. Slopesystemet er dog dessverre slik at man får lite slag på en så kort bane, ca. halvparten av det man har ellers. Vi håper uansett det kan være et positivt bidrag inn mot juniorergolfing, rekruttering, økt mestringsfølelse osv. Mer informasjon kommer nærmere sesongstart.


105 views0 comments
bottom of page