top of page

Åstveit vant Glyn Cup / Juniorene seiret på Voss


Den evigunge eliteveteranen Ole Åstveit tok i dag seieren i den tradsjonsrike slagspillsturneringen Glyn Cup. Med en runde på 5-over par vant han med ett slag over Alexander Haukedal, og fire slag foran Knut Leirevaag og Roald Svanevik.

På Voss ble det søndag arrangert Narvesen Tour for juniorer. Adrian Sletten vant bruttoklassen for Gutter 16-19 år, og ble nr. 2 i nettoklassen. Sander Lode fikk delt 1.plass i bruttoklassen for Gutter 13-15 år. Magnus Stensrud Brekke ble nr. 3 i Mixed 13-19 år-klassen. Ellers var det veldig god innsats fra alle deltagerne fra BGK


427 views0 comments

Recent Posts

See All

Uttak av spillere til Lag-NM 2024

Følgende spillere er tatt ut til å representere Bergen Golfklubb i årets Lag-NM: Lag-NM Junior Gutter Elite Fana GK 31.juli-2.august Herman Birkeland Simen Johannesen Øvrige spillere blir tatt ut i sa

To parturneringer før sommerpausen

Bergen Pairs og Bergen Greensome er de siste klubbturneringene før det blir turneringspause frem til august. Bergen Pairs spilles lørdag 29.juni. Spilleform er bestball over 18 hull, 2-mannslag. Berge

bottom of page