top of page

Invitasjon til 80-års jubileum


Bergen Golfklubb ble stiftet i 1937 og er dermed 80 år i 2017!

Vi håper at flest mulig medlemmer, samarbeidspartnere og spesielt inviterte har mulighet til å delta i jubileumsfeiringen:

Lørdag 19.august blir det 9 hulls golfturnering om morningen/formiddagen med tre klasser; 1. damer, 2. herrer og 3. damer og herrer med klubbhandicap; etterfulgt av jubileumsfest og middag på Radisson Blue Royal Hotell på bryggen-rett ved siden av der Bergen Golfklubb ble stiftet i 1937!

Du kan melde deg på èn av aktivitenene eller begge. Påmelding til turneringen er i Golfbox mens påmelding til jubileumsfesten er ved å betale inn til kontonummeret som står i invitasjonen. Merk at frist for påmelding til jubileumsfesten er senest 15.mai (påmeldingen er bindende).

Jubileumsmiddagen inkluderer 3-retters middag, aperitif og tre glass vin.

Bli med du også!


183 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page