top of page

Verv nye golfspillere-Vinn gavekort på kr 2500 !


Om du som medlem av Bergen Golfklubb verver èn eller flere deltagere til ett eller flere av de fire første Veien til Golf-kursene i 2017, er du med i trekningen om et gavekort i proshopen på kr 2500. Den nye golferen må velge kurspakken med medlemskap for at du er med i trekningen. Verver du flere personer, får du flere lodd i trekningen.

Slik gjør du: 1. Verv èn eller flere du unner en introduksjon til golfsporten og Bergen Golfklubb 2. Vedkommende melder seg direkte på kurset http://www.netbooking.net/booking/84 og sender en e-post til info@bgk.no: «Jeg ble vervet av medlem Birdie Greenson…» 3. Den nye golferen registrerer seg og betaler for kurset og medlemskapet første kursdag 4. Vi trekker vinneren etter oppstart av kurs 3, den 8.mai. Deltageren må ha møtt opp og betalt for kurset for at du som medlem skal være med i trekningen om gavekortet.

Årets tre første ordinære Veien til Golf-kurs starter den 4.april, 19.april og 8.mai. Det starter også et eget kurs for barn den 24.april. (Det er disse fire kursene som gjelder i konkurransen)

Vi tilbyr en meget attraktiv kurspakke:

Kurs + medlemskap m/fritt spill i 2017= Kr 3200 (juniorer halv pris)

I tillegg får medlemmet diverse medlemsfordeler og oppfølgingstrening.

Takk for at DU bidrar med å rekruttere nye medlemmer til Bergen golfklubb!


93 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page