top of page

Oppdatering på baneprosjektene


Oppdatering på prosjektene på hull 5 pr. 1.mars: Vi er nå ferdig med mesteparten av gravearbeidet på fairway hull 5, alle rør og kummer er på plass og grøftene er fylt igjen. Vi har påbegynt sandcapingen og fått utpå ca. 5-600 tonn så langt, slik vær og slikt ser ut nå håper vi å kunne få utpå resten mot slutten av neste uke. Vi har også komt godt igang på greenområde på hull 5. Der har vi nå fått gravd vekk all lyng, mose og drit på haugen bak green samt gravd vekk endel masse bak greenen. Vi har nå også fått tatt bort torven på nordsiden og vestsiden av green, så vi regner med å kunne komme igang med gravingen igjen der neste uke.

Pr. 1.feb:

I vinter skal første del av fairwayen på hull 5 få seg en etterlengtet oppgradering. Nye dreneringer, nye rør og nytt dekke av sand. Sand og rør er på plass og de store gravearbeidene starter i uke 7. På hull 9 er det blitt laget nye dreneringer på høyre siden av greenen. I tillegg vi det bli drenert rundt greenområdet på hull 5 og ved bunkeren på hull 3. Det blir ny rød tee på hull 5 og et oppgradert teested på gul tee på hull 8. Det blir lagt ned vanningsanlegg frem til greenen på hull 4 og til den nye oppgraderte delen av hull 5. Hull 5 vil i vekstperioden bli spilt som et par 3 hull på ca. 160 meter fra gul og ca 120 meter fra rød. Banen får en ny provosorisk slope slik at man kan regulere handicapet både ved selskapsspill og i turneringer. Den nye delen av fairwayen forventes å åpne i juli.


308 views0 comments

Recent Posts

See All

Reduserte åpningstider 18-21.juli

I perioden torsdag 18.juli t.o.m. søndag 21.juli blir det reduserte åpningstider i proshop/klubbhus: Torsdag 18.juli: kl. 10-18 Fredag 19.juli: kl. 10-18 Lørdag 20.juli: kl. 10-17 Søndag 21.juli: kl.1

bottom of page